logo karin hell

KARIN HELL teaming | coaching

Over mij en contact

Contact is makkelijk! Mail karin@karinhell.nl of bel 06 11 38 33 24We kijken dan even wat handig is voor een verdere kennismaking.

Dynamiek tussen mensen, in organisaties, in mensen en dus in teams, het heeft me altijd getrokken. Ik heb me dan ook erg ontwikkeld in die richting, via een kronkel-weg. Ik vind het heerlijk om alert te zijn en op te pakken wat op mijn pad komt en te ontwikkelen wat op dat moment bij me past. Met een rode draad, en met structuur. Kern is altijd communicatie geweest. En in communicatie zit zo veel besloten. Voor mij begon het met taal, richting groepen, via bedrijfscommunicatie naar dialoogvormen als de Socratische onderzoeksmethode en uiteindelijk organisatieontwikkeling. Ik pas en schakel binnen heel veel werelden, en ga graag uit mijn comfortzone (want daar vindt het leren plaats). Ik haak graag aan!

Wil je de langere versie, gebaseerd op de ODC en vrij vertaald? Komt ie!

  • Helder, enthousiast, gestructureerd. Dat zijn mijn kernwoorden. 

  • Een mensen-mens, vrij van oordelen terwijl ik wel een mening heb en ik behoud dus mijn autonomie. Ik houd ervan door te dringen tot wat iemand drijft, om dat samen uit te vinden. Ik weet het namelijk ‘ook’ niet, maar samen komen we er wél uit.

  • Een natuurlijk leider, het beste uit mensen halen. Ik zoek naar manieren om mensen optimaal samen te kunnen (laten) werken. Het gaat binnenin mij bruisen en tintelen als anderen hun eigen zelfstandige rol pakken, en als daardoor ieder een succesvolle bijdrage aan het geheel levert. 

  • De samenhang van zaken doorzie ik, net als de stappen en talenten die nodig zijn in een proces. Ik kan snel tot de essentie doordringen. Mensen geven aan: het lijkt wel alsof je hier al veel langer bent dan in werkelijkheid het geval is. 

  • In een procesbegeleidende rol ben ik goed in het aanbrengen van structuur en het meenemen van mensen.

Coaching en Teaming doe ik aan de hand van een ODC-meting. Het is een machtig mooi en prachtig instrument om inzicht te verschaffen en samen te onderzoeken waar ontwikkelmogelijkheden zitten. 

Meer weten?
Mail karin@karinhell.nl of bel 06 11 38 33 24.